Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Mika Kinnunen Ky | Asematie 15-17  |  73100 LAPINLAHTI  |  LAPINLAHTI  |  kukkakauppakinnunen@gmail.comKotianne on kohdannut suuri suru. Kuoleman tapahduttua on surunkin keskellä ryhdyttävä käytännön toimiin hautaamisen järjestämiseksi. 

Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa heti.

Hautajaiset ovat monen eri tekijän muodostama kokonaisuus. Helpointa on tulla käymään liikkeessämme, jossa Teitä autetaan ja opastetaan kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä asioissa.


Kaikki hautausjärjestelyt yhdestä paikasta

Autamme teitä luottamuksella kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Toteutamme hautausjärjestelyt yksilöllisesti vainajaa ja hänen arvomaailmaansa kunnioittaen. Yhdessä asiantuntevien yhteistyökumppanien kanssa voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.


Laadukkaat kotimaiset arkut

Liikkeessämme voitte tutustua laadukkaaseen suomalaiseen arkkumallistoomme.Arkku- ja uurnavalikoima on nähtävissä myös SHT-Tukku Oy:n kuvastossa, jota pääsette selaamaan sähköisesti täällä, sekä heidän kotisivuillaan, jonne saatte käyttäjätunnukset olemalla meihin yhteydessä.


ensiohjeita

Hautakivet ja Kaiverrukset


Myymme ammattitaitoisten kivivalmistajien hautamuistomerkkejä. Kauttamme saatte myös kaiverruspalvelun sekä vanhan kiven kunnostuksen. 


Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsen

Yrityksemme on Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliike. Liittoon kuuluu noin 300 hautaustoimistoa ympäri Suomen, ja se muodostaa yhdyssiteen jäsenliikkeiden välille.
Hautaustoimistojen Liitto valvoo hyvien liiketapojen noudattamista ja vastustaa kaikkia hautausalalla ilmeneviä epäterveitä ilmiöitä. Liitto vaalii ja valistaa suomalaisen hautauskulttuurin säilymistä.

Hautaustoimistojen Liitto valvoo hyvien liiketapojen noudattamista ja vastustaa kaikkia hautausalalla ilmeneviä epäterveitä ilmiöitä. Liitto vaalii ja valistaa suomalaisen hautauskulttuurin säilymistä.

Hautausasioissa palvelevat

Mika Kinnunen, Lapinlahti

040 527 1353


Kari Nissinen, Varpaisjärvi

050 464 7210


Hautauspalvelun päivystys 24 h

Puh. 040 136 3011