Kauniit ja arvokkaat hautajaiset Varpaisjärveltä

Kokenut ja luotettava hautaustoimistomme palvelee myös Varpaisjärvellä. Järjestämme kauniit ja arvokkaat hautajaiset vainajan sekä omaisten toiveet huomioon ottaen ja surussa kunnoittaen.

Hautauspalvelumme sijaitsee Varpaisjärvellä Kauppahuone Nissisen tiloissa. Varpaisjärvellä hautausasioissa Teitä palvelee Kari Nissinen. Hänet tavoittaa numerosta 050 464 7210. Voitte sopia hautausjärjestelyistä myös Lapinlahden toimistollamme. Hautauspalvelun päivystys 24h palvelee numerossa 040 136 3011.

Kun läheinen nukkuu pois

Läheisen ihmisen kuolema on suuri suru, jonka keskellä on jaksettava hoitaa käytännön toimet hautauksen järjestämiseksi. Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi. Hautajaiset ovat monen pienen osasen kokonaisuus. Me annamme sinulle tilaa surra ja autamme kaikissa järjestelyissä - tulkaa käymään liikkeessämme Varpaisjärvellä, niin keskustellaan tarkemmin.

Alla olevasta linkistä löydät ensiohjeita vainajan omaisille

Laadukkaat kotimaiset arkut

Liikkeessämme on kattava valikoima laadukkaita suomalaisia arkkuja. Pääset tutustumaan valikoimaan myös kotoa käsin, sähköisestä SHT-Tukku Oy:n kuvastosta.

Hautakivet ja niiden kaiverrukset

Myymme ammattitaitoisten kivivalmistajien hautamuistomerkkejä. Kauttamme saatte myös kaiverruspalvelun sekä vanhan kiven kunnostuksen. Voitte tulla suunnittelemaan mieleistänne hautamuistomerkkiä liikkeeseemme.

Yhteystiedot

Hautauspalvelumme Varpaisjärvellä sijaitsee Kauppahuone Nissisen tiloissa, missä sinua palvelee:

Kari Nissinen
Puh. 050 464 7210

Kauppahuone Nissinen Ky
Lapinlahdentie 4
73200 Varpaisjärvi

Hautauspalvelun päivystys 24h
Puh. 040 136 3011

Lapinlahden liikkeen yhteystiedot löydät täältä.